ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΠΙΠΕΡΑΤΑ Για όσους θέλουν να ξεφύγουν απο τις κλασικές ομελέτες
|
ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΜΕ ΧΥΛΟΠΙΤΕΣ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑΣ, ΑΠΟ ΤΗ ΛΙΝΑ Ένα πιάτο για όλες τις εποχές του χρόνου
|
ΠΑΣΤΑ ΦΛΩΡΑ ΜΕ ΦΡΕΣΚΑ ΣΥΚΑ (fig pasta frolla) Μια φθινωπορινή φρουτένια πάστα φλώρα
|
ΒΑΣΗ ΣΠΙΤΙΚΗΣ ΚΡΕΠΑΣ Τέλεια κρέπα, κάθε στιγμή και βάζουμε μέσα ό,τι θέλουμε - ολόφρεσκο από το ψυγείο μας
|
ΟΜΕΛΕΤΑ ΜΕ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ Μια ομελέτα για γευσιγνώστες
|
ΑΝΑΠΟΔΟ, ΠΑΓΩΜΕΝΟ CHEΕSE CAKE Δροσερό, αρωματικό και φραουλένιο παγωτογλυκό
|