
ΠΕΝΕΣ Α ΛΑ ΠΡΕΣΕΜΟΛΟ Gourmet a la μπατιρέ Συνταγή από το βιβλίο Γκουρμέ α λα μπατιρέ των εκδόσεων Οξυγόνο
|

ΜΟΥΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑ Είναι το κατ' εξοχήν αφροδισιακό επιδόρπιο, απαραίτητο στα καλά εστιατόρια και επίσημη πρόσκληση για έρωτα.
|

ΠΕΣΤΟ ΜΑΪΝΤΑΝΟΥ Μια δροσερή καταπράσινη σάλτσα για να συνοδέψει κοτόπουλο ψητό, καλαμαράκια ή μύδια τηγανιτά
|

ΦΟΚΑΤΣΙΑ ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝΤΡΟΛΙΒΑΝΟ Εντυπωσιάζει με την απλότητα της...
|

ΚΡΙΤΣΙΝΙΑ ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΕΩΣ Πραγματικά υγιεινά (και όχι σαν αυτά που πουλάν οι φούρνοι)
|

ΚΕΙΚ ΛΕΜΟΝΙΟΥ ΜΕ ΠΑΠΑΡΟΥΝΟΣΠΟΡΟ Ένα σιροπιαστό αρωματικό κέικ λεμονιού
|