ΧΟΙΡΙΝΟ ΤΩΝ ΒΑΣΚΩΝ Ένας συνδυασμός φασολιών, χοιρινού κρέατος και ενός λεπτού αρώματος πορτοκαλιού
|
ΣΟΥΦΛΕ ΒΟΥΡΓΟΥΝΔΙΑΣ Gourmet a la μπατιρέ Συνταγή από το βιβλίο Γκουρμέ α λα μπατιρέ των εκδόσεων Οξυγόνο
|
ΩΜΑ ΤΥΡΟΜΠΑΛΑΚΙΑ Εκπληκτικός μεζές για κρασί, τσίπουρο, ούζο.
|
ΛΑΜΠΡΟΨΩΜΟ Μια παραδοσιακή συνταγή που θα ενθουσιάσει
|
ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΜΕ ΧΥΛΟΠΙΤΕΣ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑΣ, ΑΠΟ ΤΗ ΛΙΝΑ Ένα πιάτο για όλες τις εποχές του χρόνου
|
ΒΑΚΑΛΑΟΣ ΜΕ ΚΑΡΥΔΑ Για όσους τολμούν τις δυνατές συγκινήσεις
|